Paluu Isokylän koululle
Julkaistu: 15.11.2020 00.00

Kokkolan NMKY - Vaasan Salama 68 - 39 (9-11, 16-8, 25-10, 18-10)

Waltteri 17, Aarne 16, Leo 12, Jesse 6, Akseli 4, Otso 4, Sasu 4, Jesper 3, Atte 2

Osa Namikan poikien U14 joukkueesta teki kotiturnauksessa paluun muutaman vuoden tauon jälkeen Isokylän koululle, missä aloitettiin toiminta joskus mikroikäisinä koriskoulun merkeissä. Turnauksen avausottelu pelattiin Salamaa vastaan, jonka alkua hallitsivat isommat vaasalaiset. Vieraat johtivat ottelua ensimmäisen jakson jälkeen lähinnä vahvan levypallopelaamisen vuoksi. Namika sai kuitenkin tiivistettyä rivejään ja juoksi lopulta helpohkot pisteet Kokkolaan. Waltteri raapi sylillisen hyökkäyslevypalloja ja nosteli niistä arvokkaita pisteitä kotijoukkueelle. Leo korkkasi ottelussa korisuransa hienosti 12 pisteellä!

Turnauksen toisessa ottelussa Kobrat murskasi Oulun NMKY:n Punaiset lukemin 94-19 ja kolmannessa pelissä Salama kaatoi Oulun pistein 57-39.

Kokkolan NMKY - Korikobrat 63 - 30 (18-6, 17-2, 17-12, 11-10)

Jesse 19, Sasu 13, Aarne 8, Waltteri 8, Akseli 5, Jesper 4, Atte 2, Mikael 2, Otso 2

Turnauksen päästösottelussa Namika sai vastaansa aina vaarallisen Lapuan Korikobrat. Kokkolan joukkuepuolustus toimi hienosti ensimmäisellä puoliskolla ja Kobrat saatiin pidettyä alle kymmenessä pisteessä. Lapualaiset paransivat otteitaan puoliajan jälkeen, mutta eivät saaneet kirittyä kotijoukkueen karkumatkaa kiinni. Atte ja Jesper jaksoivat painostaa hienosti läpi ottelun vastustajana pointteja ja puolustuksen avutkin toimivat mukavasti. Hieno joukkueen voitto!